Politică de confidențialitate si Politica Cookies

Termeni și Condiții

Prezenții Termeni și Condiții se aplică tuturor achizițiilor efectuate de dvs. pe site-ul web cursuri-criptomonede.ro privitoare la sfaturile de tranzactionare oferite.

Prin achiziționarea pachetului de sfaturi privind tranzacționarea pe piața crypto vă veți exprima acordul dvs. cu privire la Termenii și Condițiile prezente și veți atesta faptul că îndepliniți condițiile legale prevăzute de Codul Civil pentru perfectarea cumpărării serviciilor noastre, orice încălcare a acestor exigențe vor fi asumate de către dvs și nu ni le veți putea imputa.

Cuprins:

 • 1. Dreptul de folosință dobândit prin cumpărarea cursurilor
 • 2. Aspecte privind plățile pe care urmează să le efectuați
 • 3. Reguli legate de comportamentul dvs în raport de conținutul oferit
 • 4. Drepturile noastre față de cursurile comercializate
 • 5. Accesarea cursurilor noastre
 • 6. Drepturile noastre
 • 7. Termeni juridici
 • 8. Exonerarea de responsabilitate
 • 9. Cazuri de despăgubire
 • 10. Legea aplicabilă și competență juridică
 • 11. Alte acțiuni juridice și somații
 • 12. Relația dintre părți
 • 13. Soluționarea litigiilor
 • 14. Actualizarea prezenților Termeni și Condiții
 • 15. Politica de Cookies

1. Dreptul de folosință dobândit prin cumpărarea cursurilor

Atunci când achiziționați pachetul nostru de sfaturi pentru tranzacționarea pe piața crypto, primiți un link prin intermediul caruia veti putea downloada cursul, acesta fiind destinat doar pentru vizualizarea acestuia și nicio altă utilizare. Nu încercați să transferați sau să revindeți conținutul cumpărat în niciun mod. Vă acordăm acest curs cu acces pe viață, sub rezerva faptului că piața crypto poate suporta modificări de strategie, modificări care peste ceva timp vor face ca sfaturile oferite de noi să fie mai puțin eficace, ori lipsite de eficacitate.

Conform Termenilor și Condițiilor sub rezerva cărora achiziționați cursul, conținutul vă este oferit sub formă de accesare și nu pentru vânzare. Acest drept de folosință nu vă dă posibilitatea legală de a revinde conținutul în niciun mod (inclusiv prin dezvăluirea sfaturilor oferite de noi către terțe persoane, ori publicarea pe alte portaluri web a oricăror informații oferite de curs).

În termeni juridici clari și coerenți, Platforma noastră vă acordă dvs (în calitate de cursant) un curs cu acces nelimitat, neexclusiv, netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea conținutului pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale, educaționale, în conformitate cu prezenții Termeni și orice condiții sau restricții asociate cu un anumit conținut sau o anumită caracteristică a serviciilor noastre. Orice alte utilizări ale dvs sau ale altor terți sunt strict interzise în mod expres. Nu aveți dreptul sa reproduceți, să redistribuiti, să transmiteti, să cesionați, să vindeți, să difuzați, să închiriați, să partajați, să împrumutați, să modificați, să adaptați, să editați, să creați lucrări derivate, sau să transferați ori să utilizați în orice alt mod niciun conținut, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord prealabil scris și semnat de un reprezentant autorizat al Platformei noastre.

Ca regulă, oferim un curs individual cu acces nelimitat la acesta clienților noștri atunci când aleg să achiziționeze tutorialul nostru cu sfaturi despre tranzacționare. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de restricționa în orice mod comercializarea cursului în orice moment, în cazul în care decidem sau suntem obligați să dezactivăm accesul la conținut din motive legale sau din cauza unor politici ce nu țin de voința noastră.

2. Aspecte privind plățile pe care urmează să le efectuați

Atunci când efectuați plata cursului comercializat de către noi, sunteți de acord să utilizați o metodă de plată validă, prin intermediul procesatorului de plăți integrat, fiind de acord că este posibil ca prețul perceput pentru cursul dat spre comercializare să sufere modificări, iar prețul final să fie cel afișat la momentul inițierii plății. Îndată ce plata a fost efectuată, sunteți de acord că prețul cursului achiziționat nu vă mai poate fi restituit, iar eventualele nemulțumiri privind sfaturile oferite prin intermediul cursului ne vor putea fi aduse la cunoștință doar pentru a vă putea oferi un feedback cu privire la nemulțumirea sesizată, însă nu și cu privire la rambursarea prețului.

Prețul cursului oferit prin intermediul Platformei poate fi diminuat doar în temeiul unor promoții oferite de către noi, promoții care vor fi semnalizate corespunzător astfel încât la momentul deciziei achiziționării să vă aflați în cunoștință de cauză cu privire la sumele angajate pentru cumpărarea cursului, reducerile fiind oferite pentru o perioadă fixă de timp.

Prețul aplicabil cursului va fi prețul de la momentul finalizării achiziției cursului (la transmiterea comenzii).

Prin achiziționarea cursului declarați că sunteți de acord să plătiți taxele cursului pe care îl achiziționați și ne autorizați să retragem din contul dvs sumele aferente de pe cardul dvs. de debit sau de credit pentru aceste taxe. Platforma noastră colaborează cu furnizori de servicii de plată pentru a vă oferi cele mai convenabile metode de plată. și a vă păstra informațiile de plată în siguranță. Este posibil ca pe parcusul activității noastre să vă actualizăm metodele de plată folosind informații reale oferite de furnizorii noștri de servicii de plată.

Atunci când efectuați o achiziție a cursului nostru, declarați că sunteți de acord să nu utilizați o metodă de plată nevalidă sau neautorizată. Dacă metoda dvs. de plată nu funcționează și totuși primiți pe e-mail linkul prin intermediul caruia puteti downloada continutul cursului, declarați că sunteți de acord să ne plătiți cursului în termen de 10 (zece) zile de la primirea notificării din partea noastră.

3. Reguli legate de comportamentul dvs în raport de conținutul oferit

Puteți utiliza cursurile oferite de noi doar în scopuri legale, cu caracter educativ. Dvs. sunteți responsabil de metodele de tranzacționare, de strategiile folosite ori câștigurile obținute. Prin achiziționarea cursului nostru, vă exprimați acordul cu privire la faptul că sfaturile noastre sunt orientative, negarantând niciun succes de ordin financiar, ci doar vă explicitează modalitățile pe care clientul trebuie să le aibă în vedere pentru a-și minimiza șansele de pierdere, crescând în acest fel rata de profitabilitate a tranzacțiilor efectuate. Prin achiziționarea cursului înțelegeți și sunteți de acord că informațiile furnizate de noi au caracter legal, nu reprezintă informații cu conținut secret, iar în cazul unor nemulțumiri personale, vă asumați faptul că nu ne veți putea solicita despăgubiri de ordin moral sau material întrucât conținutul oferit nu reprezintă o rețetă a succesului, ci doar pași generali de urmat în lumea crypto.

Nu puteți accesa sau utiliza cursurile noastre în scopuri ilegale. Utilizarea de către dvs. a informațiilor obținute de pe urma cursului trebuie să respecte legile sau reglementările locale sau naționale în materie. Dvs. vă revine întreaga responsabilitate pentru cunoașterea și respectarea unor astfel de legi și reglementări care vă sunt aplicabile.

Prin încălcarea Termenilor și Condițiilor înțelegeti că vom putea restricționa pe viitor accesul dvs la cursurile oferite de noi, cu sau fără înștiințare,. De asemenea vă putem restricționa accesul la cursuri și pentru încercări frauduloase de stornare a plății, ori dacă suspectăm că sunteți implicat în activități frauduloase sau ilegale. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. sau orice terț pentru blocarea accesului dvs. la serviciile oferite de Platforma noastră.

Prin plata cursului si receptionarea linkului transmis de catre noi va declarati de acord sa pierdeti dreptul de retur prevazut de OUG 34/2014, astfel cum serviciile oferite de noi sunt exceptate de la regula returului, conform exceptiei prevazute de art. 16 lit. m) din OUG 34/2014.

4. Drepturile noastre față de cursurile comercializate

Prin achiziționarea cursului vă exprimați acordul nemijlocit de a vă adresa întrebări specifice dar fără a se limita la reușitele dumneavoastră în tranzacționarea crypto, sumele estimative investite, sumele obținute, uneltele și strategiile folosite, în măsura în care acestea din urmă au legătura cu sfaturile oferite de noi, noi obținând astfel permisiunea dvs de a partaja conținutul dvs. cu oricine, pe orice suport, inclusiv de a-l promova prin publicitate pe alte site-uri web, anonimizând datele dvs cu caracter personal, sau orice alte date care pot ajuta la identificarea dvs ca subiect.

Dacă transmiteți comentarii, întrebări sau reviewuri, ori dacă ne trimiteți idei sau orice alte sugestii pentru îmbunătățirea sericiilor, autorizați Platforma noastră să utilizeze și să ofere acest conținut oricui, să îl distribuie și să îl promoveze pe orice platformă și pe orice suport, putând să îl modifice sau să îl editeze după cum consideră necesar. De asemenea, prin acordarea acestor informații sunteți de acord cu toate aceste utilizări ale conținutului dvs. fără nicio compensație din partea noastră, renunțând în mod expres la o astfel de prestație.

5. Accesarea cursurilor noastre

Oricine poate să achiziționeze cursurile oferite de Platforma noastră, însă declară că este conștient și de acord că este posibil să apară unele probleme în tranzacționare pe care vi le asumați pe propriul dvs. risc, problemele fiind datorate volatilității cryptomonedelor de pe piață, a modului de aplicare a informației extrase din cursurile noastre, ori din orice alte motive.

Prin utilizarea cursului nostru, este posibil să fiți expus la conținut pe care îl considerați exagerat, neadevărat, inutil sau insuficient. Vă asumați responsabilitatea în mod deplin pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după accesul la cursul nostru.

Pentru siguranța dvs, nu vă dezvăluiți adresa de e-mail sau alte informații personale despre dvs după primirea cursului, Platforma putând să vă solicite doar informații generale cu privire la reușitele dvs, acest lucru fiind făcut doar pentru a efectua statistici de piață și pentru a îmbunatăți serviciile oferite.

De asemenea, nu suntem responsabili în niciun caz pentru litigiile, reclamațiile, ori prejudiciile sau daunele de orice tip care pot apărea în urma parcurgerii cursului nostru.

6. Drepturile noastre

Noi deținem platforma și drepturile de autor asupra cursurilor comercializate, inclusiv asupra site-ului web. Nu puteți să le modificați în mod neautorizat sau să le utilizați fără permisiune.

Toate drepturile, titlurile și avantajele privind site-ul și cursurile oferite, inclusiv bazele de date, sunt și vor rămâne în proprietatea exclusivă a noastră. Site-ul și cursurile noastre sunt protejate de drepturi de autor, eventual mărci comerciale și alte prevederi legale. Astfel, nu aveți dreptul în baza niciunui temei să utilizați denumirea noastră sau oricare dintre mărcile, siglele, numele de domeniu sau alte elemente care fac trimitere la cursurile oferite de noi. Orice feedback, comentarii sau eventuale sugestii pe care le puteți furniza cu privire la cursuri sunt doar voluntare și vom avea libertatea de a utiliza astfel informații, comentarii sau sugestii după cum dorim și fără nicio obligație față de dvs.

În timpul accesării site-ului nostru și cursurilor noastre vă sunt interzise următoarele:

 • accesarea, modificarea în mod neautorizat sau utilizarea oricăror funcții care nu sunt publice din cadrul site-ului nostru (inclusiv stocarea de conținut);
 • dezactivarea, interferarea sau încercarea de sustragere de la oricare din caracteristicile site-ului legate de securitate sau încercarea, scanarea ori testarea vulnerabilității oricăruia dintre sistemele noastre;
 • copierea, modificarea, obținerea de lucrări derivate, proceduri de inginerie inversă, sau orice încercare prin alte metode de a descoperi orice cod sursă sau conținut al site-ului nostru;
 • utilizarea cursurilor noastre în orice mod pentru a trimite mai departe informații modificate, înșelătoare sau de identificare cu sursă falsă (cum ar fi trimiterea de comunicări prin e-mail apărând în mod fals drept Platforma noastră) și perturbarea (ori încercarea să faceți asta) accesului oricărui client în dorința de a cumpăra cursul;

7. Termeni juridici

Prezenții Termeni au însemnătatea juridică conform oricărui alt contract și conțin termeni juridici care ne protejează de eventuale nereguli care pot interveni, clarificând relația juridică dintre dvs. și noi.

Sunteți de acord că prin accesarea și plata cursurilor noastre vă exprimați acordul de a încheia un contract cu efecte juridice cu noi. Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni și Condiții, nu transmiteți solicitare de cumpărare, nu accesați și nu utilizați în alt mod niciunul dintre cursurile noastre.

Orice versiune a prezenților Termeni și Condiții într-o altă limbă decât limba română este furnizată pentru a vă fi dvs. comod și înțelegeți că sunteți de acord cu faptul că versiunea în limba română va prevala în caz de orice contradicție sau neclaritate referitoare la obligațiile și drepturile asumate.

Prezenții Termeni și Condiții constituie întregul acord între dvs. și noi.

În cazul în care se constată că orice parte a prezenților Termeni și Condiții este nevalidă sau neaplicabilă conform legii aplicabile din varii motive, atunci respectiva prevedere va fi considerată înlocuită de o prevedere legală validă și cu aplicabilitate imediată care acoperă cât mai mult din intenția prevederii inițiale, iar restul Termenilor și Condițiilor va continua să rămână în vigoare.

Chiar dacă prezentăm întârziere în exercitarea drepturilor noastre sau nu exercităm imediat un anumit drept, acest lucru nu înseamnă că renunțăm la drepturile noastre în baza prezenților Termeni și Condiții și putem decide să le aplicăm în viitor. În cazul în care decidem să renunțăm din orice motiv la oricare din drepturile noastre într-un anumit caz, acest lucru nu înseamnă că renunțăm în mod general la toate drepturile noastre pe viitor.

8. Exonerarea de responsabilitate

Este posibil ca site-ul nostru să nu funcționeze într-un anumit moment, fie din motive de operațiuni de întreținere planificate, fie pentru că site-ul întâmpină diverse probleme. De asemenea, se poate întâmpla să întâmpinăm probleme de securitate. Acestea reprezintă doar câteva exemple. Dvs. acceptați că nu veți recurge la niciun fel de acțiune împotriva noastră în niciunul din aceste tipuri de situații în care lucrurile nu se derulează cum ar trebui.

Noi nu declarăm și nu garantăm caracterul adecvat, oportunitatea, securitatea, fiabilitatea, disponibilitatea, lipsa de erori ori exactitatea cursurilor noastre sau a conținutului acestora și refuzăm în mod expres orice garanții sau condiții (explicite sau implicite), inclusiv garanții implicite de obținere a profitului sau adecvare pentru un anumit scop. Noi nu garantăm că veți obține rezultate specifice în urma utilizării cursurilor noastre.

Utilizarea de către dvs. a cursurilor (inclusiv a oricărui sfat exprimat de noi pe alte platforme) este în întregime pe propriul dvs. risc.

Este posibil să decidem să încetăm oferirea anumitor cursuri, în orice moment și din orice motiv. În nicio situație noi nu vor fi considerați răspunzători pentru daunele generate de astfel de întreruperi sau lipsă de disponibilitate a cursurilor noastre.

Nu suntem răspunzători pentru livrarea cu întârziere a cursurilor noastre ca urmare a unor evenimente în afara controlului nostru normal, cum ar fi stare de război, ostilitate sau sabotaj (atacuri cibernetice); calamitate naturală; întrerupere a energiei electrice, a internetului sau a telecomunicațiilor sau restricții impuse de Guvernul României, ori de oricare alte organe abilitate de lege.

Totodată, în măsura permisă de lege, noi nu vom putea fi răspunzători pentru niciun fel de daune indirecte, incidentale, punitive sau subsidiare (inclusiv pierderi de date, de venituri, de profit sau de oportunități de afaceri), indiferent dacă sunt justificate prin contracte, garanții, răspunderi pentru produs sau altfel, și chiar dacă am fost avertizați cu privire la posibilitatea de daune în avans.

Prin achiziționarea cursului înțelegeți și acceptați că răspunderea noastră față de dvs. sau orice terți în orice alta situație care excede cazurilor din prezentii Termeni si Condiții este limitată la suma de 10 de EUR.

9 Cazuri de despăgubire

Dacă ulterior cumpărării cursului, sau chiar înainte de a lua o astfel de decizie vă comportați într-un mod care atrage probleme juridice pentru noi, putem exercita dreptul la acțiune juridică împotriva dvs în orice moment și prin orice modalitate legala prevăzută de dispozițiile în vigoare. Dvs. sunteți de acord să compensați, să apărați ori să exonerați de răspundere Platforma noastră, precum și responsabilii acestora, administratori, parteneri și agenți, în legătură cu orice reclamații, solicitări, prejudicii, daune sau eventuale cheltuieli.

10 Legea aplicabilă și competență juridică

Când prezenții Termeni și Condiții menționează denumirea Platformei noastre se referă la entitatea juridică cu care încheiați un contract. Dacă achiziționați cursul, entitatea cu care încheiați un contract și legea aplicabilă vor fi stabilite de regulă în funcție de locul situării dvs pe teritoriul țărilor.

11. Alte acțiuni juridice și somații

Nicio acțiune, indiferent de formă, apărută ca urmare a achiziționării cursurilor sau în legătură cu prezentul Acord, nu poate fi intentată de client într-un termen mai mare de un (1) an de la producerea cauzei acțiunii, cu excepția situațiilor în care această limitare nu poate fi impusă de lege.

Orice notificare sau alte comunicări transmise în baza prezenților Termeni trebuie să fie în scris și dată prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau e-mail (de către noi la e-mailul asociat solicitării dvs de cumpărare a cursului sau de către dvs. la contact@cursuri-criptomonede.ro).

12. Relația dintre părți

Dvs. și noi ne declarăm de acord că nu există nicio asociere în participațiune, parteneriat, relație de muncă sau relație de agenție între noi.

13. Soluționarea litigiilor

În cazul unei dispute legale, Echipa noastră vă va ajuta cu plăcere la soluționarea problemei pe cale amiabilă. Dacă nu ajungeți la niciun rezultat sunteți de acord că disputa va putea fi soluționată doar pe calea arbitrajului instituționalizat.

Majoritatea problemelor apărute pot fi rezolvate amiabil, așa că înainte de a înainta o acțiune juridică oficială, vă rugăm să încercați mai întâi să ne contactați.

14. Actualizarea prezenților Termeni și Condiții

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic prezenții Termeni și Condiții pentru a ne clarifica practicile sau pentru a reglementa practici noi sau diferite, astfel că ne rezervăm dreptul de a modifica și/sau de a aduce în orice moment modificări acestora. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Continuarea utilizării de către dvs. a cursurilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dvs. față de oricare dintre modificări. Orice Termeni sau Condiții revizuiți vor înlocui vechile prevederi.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și apelați la sfaturile noaste de tranzacționare.

15 Politică privind fișierele cookies

1. Introducere

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet:
cursuri-criptomonede.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către DIAMOND RENT A CAR S.R.L în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

2. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.
Un cookie este format din două părți:
numele cookie-ului; și
conținutul sau valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

 • îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către DIAMOND RENT A CAR S.R.L în calitate de deținător al acestei pagini de internet;
 • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, DIAMOND RENT A CAR S.R.L poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.

4. Care este durata de viață a cookie-urilor?

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:

 • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
 • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștegerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

5. Ce sunt cookie-urile plasate de terți? 

 Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către DIAMOND RENT A CAR S.R.L, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookie-uri”).
Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidențialitate, disponibilă pe această pagină de internet.
Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți: Google Analytics, Google Ads

6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele cookie-uri: 

a. Cookie-uri de performanță a paginii de internet;
b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;
c. Cookie-uri pentru geotargetting;
d. Cookie-uri de înregistrare;
e. Cookie-uri pentru publicitate;
f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

a. Cookie-uri de performanță

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.

b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

c. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

d. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat la momentul terminării sesiunii de navigare.

e. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

7. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

8. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.
În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

9. Cum pot fi oprite cookie-urile? 

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.
Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.
Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău.
Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, vă rugăm să vă adresați la: contact@cursuri-criptomonede.ro